Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

DATABESKYTTELSE
1) OPLYSNINGER OM INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER OG KONTAKTOPLYSNINGER PÅ DEN DATAANSVARLIGE

1.1 Vi er glade for, at du besøger vores hjemmeside og takker dig for dit besøg Interested. Nedenfor informerer vi dig om håndteringen af dine personlige data, når du bruger vores hjemmeside. Personlige data er alle data, der gør det muligt at identificere dig personligt.

1.2 Ansvarlig for databehandling på denne hjemmeside i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (AVG) er Valero, ansvarlig for behandling Ansvarlig den fysiske eller juridiske person, der alene eller sammen med andre beslutter formålet med og midlerne til behandling af personoplysninger.

1.3 Dette websted bruger af sikkerhedsmæssige årsager og for at beskytte overførslen af personoplysninger og andet fortroligt indhold (f.eks. ordrer eller spørgsmål til den ansvarlige person) en SSL- eller. TLS-kryptering. Du kan etablere en krypteret forbindelse med strengen "https://" og låsesymbolet i din browserlinje.

2) DATAINDSAMLING, NÅR DU BESØGER VORES HJEMMESIDE
Hvis du kun bruger vores websted til informationsformål, dvs. hvis du ikke
registrerer eller på anden måde overfører oplysninger til os, indsamler vi kun sådanne data, som din browser sender til vores server (såkaldte "serverlogfiler"). hvis du Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi følgende data, som er teknisk nødvendige for, at vi kan vise hjemmesiden for dig:

Vores besøgte hjemmeside Dato og klokkeslæt på adgangstidspunktet
Mængden af sendte data i bytes
Kilde/reference, hvorfra du ankom til siden
Anvendt browser
Anvendt operativsystem
Anvendt IP-adresse (evt. i anonymiseret form)
Behandlingen finder sted i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f), i AVG på grundlag af vores
legitime interesse i at forbedre stabiliteten og funktionaliteten på vores websted.
Dataene vil ikke blive overført eller brugt på nogen anden måde.
Vi forbeholder os dog ret til efterfølgende at kontrollere serverlogfiler for specifikke indikationer på ulovlig brug.

3) COOKIES
For at gøre et besøg på vores hjemmeside attraktivt og for at sikre, at den kan bruges til at aktivere funktioner, bruger vi såkaldte cookies på forskellige sider.
Det er små tekstfiler, som gemmes på din enhed. Nogle af de cookies, vi bruger, forsvinder efter afslutningen af browsersessionen, dvs. efter lukning af din browser (såkaldte sessionscookies). Andre cookies forbliver på din enhed og gør det muligt for os eller vores partnervirksomheder (tredjepartscookies), din browser ved næste besøg (vedvarende cookies). Når der sættes cookies, indsamler og behandler de visse brugeroplysninger i et individuelt omfang, såsom browser- og placeringsdata og IP-adresseværdier. Permanente cookies slettes automatisk efter en vis periode, som varierer afhængigt af den cookie, der kan skelnes mellem.

I nogle tilfælde bruges cookies til at gemme indstillinger forenkle bestillingsprocessen (f.eks. huske indholdet af en virtuel indkøbsvogn til et senere besøg på hjemmesiden).
et senere besøg på hjemmesiden). Hvis implementeret af enkeltpersoner af os cookies også behandler personoplysninger, finder behandlingen sted i henhold til artikel 6, stk. 1, litra b AVG enten til opfyldelse af kontrakten eller i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f AVG for at beskytte vores legitime interesser i den bedst mulige funktionalitet på hjemmesiden og et kundevenligt og effektivt design af sidebesøget.
Vi samarbejder muligvis med reklamepartnere for at hjælpe os med at gøre vores hjemmeside mere interessant for dig. Til dette formål gemmes cookies fra partnervirksomheder på din harddisk, når du besøger vores websted (tredjepartscookies). Hvis vi samarbejder med de ovennævnte reklamepartnere, vil du blive informeret om brugen af sådanne cookies og
omfanget af de indsamlede oplysninger i hvert enkelt tilfælde individuelt og separat informeret i de følgende afsnit.

Bemærk venligst, at du kan indstille din browser til at informere dig om indstillingen af cookies og beslutte individuelt, om du vil acceptere dem eller udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt.
Det er forskelligt fra browser til browser, hvordan den håndterer cookie-indstillinger.
Dette er beskrevet i hjælpemenuen i hver browser, som forklarer, hvordan du kan ændre dine cookieindstillinger. Du kan finde disse for den respektive
browser på følgende links:

Internetverkenner:
https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manag
e-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/de/kb/cookies-allow-and-reject
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=en
Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=de_DE
Opera: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#cookies

Bemærk venligst, at hvis du ikke accepterer cookies, kan funktionaliteten af vores websted være begrænset.

4) KONTAKTER
Når du kontakter os (f.eks. via kontaktformularen eller e-mail), indsamles dine
personlige data indsamlet. Hvilke data, der i tilfælde af en kontaktformular
indsamles, kan ses på den relevante kontaktformular. Disse data vil blive
gemmes og bruges udelukkende til at besvare din anmodning eller til kontakt og relateret teknisk administration. Retsgrundlaget for behandling af dataene er vores legitime interesse i at besvare din anmodning i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f) AVG. mål din kontaktoptagelse er betinget af indgåelse af en kontrakt, således yderligere retsgrundlag for behandling af artikel 6, stk. 1, litra b) AVG. dine data vil blive slettet efter den endelige behandling af din anmodning, hvis det kan udledes af omstændighederne, at de pågældende fakta er blevet endeligt afklaret, og forudsat at der ikke er nogen juridiske opbevaringskrav til det modsatte.

5) DATABEHANDLING VED ÅBNING AF EN KUNDEKONTO OG TIL KONTRAKTSTYRING
Personoplysninger indsamles yderligere i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b) i AVG og behandles, hvis du sender dem til os med henblik på opfyldelse af en kontrakt eller åbning af en kundekonto. Hvilke data der indsamles, kommer fra de respektive inputformularer. En sletning af din kundekonto er altid mulig og kan ske ved at sende en besked til ovenstående ansvarlige adresse. Vi gemmer og bruger de informationsdata, du har givet os, til kontraktbehandling. Efter afslutning af kontrakten eller sletning af din kundekonto slettes dine data med hensyn til skatte- og handelsretlige opbevaringsperioder og slettes ved udløbet af disse perioder, medmindre du udtrykkeligt har givet samtykke til yderligere brug af dine data eller forbeholdt dig yderligere brug af data, der er tilladt ved lov fra vores side, som vi vil informere dig om nedenfor.

6) BRUG AF DINE DATA TIL DIREKTE MARKEDSFØRING
6.1 Abonner på vores e-mail-nyhedsbrev Hvis du abonnerer på vores e-mail-nyhedsbrev, sender vi dig regelmæssigt information om vores tilbud. Obligatoriske oplysninger til afsendelse af nyhedsbrevet er kun din e-mailadresse. Angivelsen af yderligere mulige data er frivillig og bruges til at adressere dig personligt. Til udsendelse af nyhedsbrevet bruger vi den såkaldte double opt-in-procedure. Det betyder, at vi kun sender dig et e-mail-nyhedsbrev, hvis du udtrykkeligt har bekræftet over for os, at du er interesseret i at modtage nyhedsbrevet. Vi sender dig derefter en bekræftelses-e-mail, hvor vi beder dig om at bekræfte, at du vil fortsætte med at gøre det ved at klikke på et passende link.
ønsker at modtage nyhedsbreve.
Ved at aktivere bekræftelseslinket giver du os dit samtykke til brugen af dine personlige data i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a), i AVG. Hos
Internet Service Provider (ISP) gemmer vi din tilmelding til nyhedsbrevet
den indtastede IP-adresse samt dato og klokkeslæt for registreringen i tilfælde af et eventuelt misbrug af din e-mailadresse på et senere tidspunkt for at forstå er i stand til at De data, der indsamles af os, når du tilmelder dig nyhedsbrevet, bruges udelukkende til reklame via nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via det relevante link i nyhedsbrevet eller ved at sende en besked til den ovennævnte ansvarlige
afmelding. Når du har afmeldt dig, vil din e-mailadresse straks blive ændret og fjernet fra vores nyhedsbrevdistributionsliste, medmindre du udtrykkeligt har angivet andet, har givet samtykke til brugen af dine data, eller vi har aftalt en yderligere brug.
Vi forbeholder os ret til at bruge data, der er tilladt ved lov, og som vi informerer dig om her i erklæringen.

6.2 Udsendelse af e-mail-nyhedsbrev til eksisterende kunder
Hvis du har givet os din e-mailadresse ved køb af varer eller tjenester, forbeholder vi os ret til regelmæssigt at sende dig tilbud på lignende varer eller tjenester som dem, du allerede har købt hos os.
Sende sortimenter via e-mail. Vi har ikke brug for dit særskilte samtykke til dette. Databehandlingen sker udelukkende på grundlag af vores berettigede interesse i personaliseret direkte reklame i henhold til artikel 6, stk. 1, i fAVG. Hvis du i første omgang gør indsigelse mod brugen af din e-mailadresse, vil vi ikke sende dig en e-mail. Du har ret til at bruge din e-mailadresse til ovennævnte reklameformål til enhver tid med virkning for fremtiden ved at underrette den person, der er nævnt i begyndelsen, om indsigelse mod den ansvarlige. Du vil kun afholde transportomkostninger i overensstemmelse med de grundlæggende satser. Efter modtagelse af din indsigelse er brugen af dinE-mail-adresse straks indstillet til reklameformål.

7) DATABEHANDLING TIL ORDREBEHANDLING
7.1 De personlige data, vi indsamler, behandles i forbindelse med
kontraktafregning til det transportfirma, der har bestilt leveringen
videregives i det omfang, det er nødvendigt for leveringen af varerne. dine betalingsdata
videregiver vi til det rekvirerende kreditinstitut som led i betalingsafviklingen,
hvis det er nødvendigt for betalingsafviklingen. Hvis der anvendes betalingstjenesteudbydere
anvendes, informerer vi dig udtrykkeligt nedenfor. Det juridiske grundlag
Overførslen af data er reguleret af artikel 6, stk. 1, litra b) i AVG.

7.2 Brug af udbydere af betalingstjenester (udbydere af betalingstjenester)
-Paypal
Når du betaler via PayPal, kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal eller - hvis det tilbydes - "Køb på konto" eller "Betaling i rater" via PayPal, oplyser vi din e-mailadresse.
tilbydes - "Køb på konto" eller "Betaling i rater" via PayPal, giver vi dine
Betalingsoplysninger som en del af betalingsbehandlingen til PayPal (Europe) S.a.r.l. etc.
Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (herefter "PayPal"), videre.
Overførslen finder sted i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b), i AVG og kun i det omfang, det er nødvendigt.
PayPal forbeholder sig ret til at bruge betalingsmetoderne kreditkort via PayPal, direkte debitering via PayPal eller - hvis tilbudt - "køb".
PayPal eller - hvis det tilbydes - "køb på konto" eller "afdragsbetaling" via PayPal.
udføre et kredittjek. Dine betalingsdata vil blive brugt til dette formål
hvor det er relevant, i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f) i AVG på grundlag af legitim interesse
videregives til kreditbureauer af PayPal for at bestemme din betalingsevne.
Resultat af kreditkontrol i form af statistik
Chance of Default bruger PayPal med det formål at beslutte
om at tilbyde den pågældende betalingsmetode. Kreditrapporten kan
Indeholde sandsynlighedsværdier (såkaldte scoreværdier). Med hensyn til scoreværdier deri
indbefatter resultatet af kreditkontrollen, har disse deres grundlag i en
videnskabeligt anerkendte matematisk-statistiske metoder. i beregningen
af scoreværdier omfatter, men er ikke begrænset til, adressedata.
Yderligere oplysninger om databeskyttelse, herunder
kreditbureauer, henvises til PayPals privatlivspolitik:
https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne behandling af dine data ved at sende en besked til PayPal
indsigelse. PayPal kan dog stadig have ret til at behandle dine personlige data
At behandle data som nødvendigt for kontraktmæssig betalingsbehandling
er.
- MED DET SAMME
Hvis du vælger betalingsmetoden "SOFORT", vil betalingen blive behandlet via
Betalingstjenesteudbyderen SOFORT GmbH, Theresienhöhe 12, 80339 München,
Tyskland (herefter "SOFORT"), hvortil vi sender dine data som en del af de
Oplysninger, der kommunikeres under bestillingsprocessen sammen med oplysningerne om din ordre
i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra b) i AVG. Sofort GmbH er en del af Klarna
Group (Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 11134 Stockholm, Sverige). De
Dine data vil kun blive overført med henblik på betalingsbehandling
betalingstjenesteudbyderen ØJEBLIKKELIGT og kun i det omfang, det er nødvendigt.
Yderligere oplysninger om hjemmesiden kan findes på følgende internetadresse
SOFORTs databeskyttelsesbestemmelser: https://www.klarna.com/sofort/datenschutz

8) KONTAKT OS FOR PÅMINDELSE OM GENNEMGANG
Påmindelse om egen bedømmelse (ingen afsendelse via kundebedømmelsessystem)Vi bruger din e-mailadresse som en engangspåmindelse om at indsende en ansøgning.
bedømme din ordre til det bedømmelsessystem, vi bruger, forudsat at du
Dit udtrykkelige samtykke til dette under eller efter din ordre
Artikel 6, stk. 1, litra a AVG.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at sende en besked til den
tilbagekalde den dataansvarlige.

9) BRUG AF SOCIALE MEDIER: SOCIALE PLUGINS
9.1 Facebook plug-ins med Shariff-løsning
Særlige ekstra fortoldningsgebyrer og/eller importafgifter er ikke inkluderet i den
inkluderet og skal bæres af kunden.

Vores hjemmeside indeholder såkaldte sociale plug-ins ("plug-ins") fra det sociale netværk sociale netværk Facebook, der drives af Facebook Inc, 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA ("Facebook").

For at øge beskyttelsen af dine data, når du besøger vores hjemmeside, er disse
knapper er ikke ubegrænsede som plug-ins, men bruger kun
af et HTML-link integreret i siden. Denne form for integration
garanterer, at når du kalder en side på vores hjemmeside, der indeholder sådanne knapper
indeholder, er der endnu ikke etableret nogen forbindelse til Facebook-serverne. Som
Når du klikker på knappen, åbnes et nyt browservindue og kalder på siden
Facebook, hvor du (evt. efter at have indtastet dine login-oplysninger) kan interagere med de lokale
Plug-ins kan interagere.

USA-baserede Facebook Inc. har underskrevet den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale
"Privacy Shield" databeskyttelsesaftale, som sikrer overholdelse af de databeskyttelsesniveauer, der gælder i EU.
Formål og omfang af dataindsamling og yderligere behandling og brug af Facebooks data og dine rettigheder i den forbindelse.
Data af Facebook og dine rettigheder i denne henseende
Se venligst indstillingsmulighederne for beskyttelse af dit privatliv
Oplysninger om databeskyttelse fra Facebook: https://www.facebook.com/policy.php

9.2 Google+ plug-ins som en Shariff-løsning

Vores hjemmeside indeholder såkaldte sociale plug-ins ("plug-ins") fra det sociale netværk
netværk Google+, som drives af Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway,
Mountain View, CA 94043, USA ("Google").

For at øge beskyttelsen af dine data, når du besøger vores hjemmeside, er disse
knapper er ikke ubegrænsede som plug-ins, men bruger kun
af et HTML-link integreret i siden. Denne form for integration
garanterer, at når du kalder en side på vores hjemmeside, der indeholder sådanne knapper
indeholder, er der endnu ikke etableret nogen forbindelse til Google+-serverne. hvis du
Når du klikker på knappen, åbner der sig et nyt browservindue, som henter siden
Google+, hvor du (eventuelt efter at have indtastet dine login-data) kan interagere med de plug-ins, der findes der.
kan interagere med.
Google LLC, der er baseret i USA, er certificeret i henhold til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale
"Privacy Shield" certificerer overholdelse af gældende i EU
Garanteret databeskyttelsesniveau.

Formål og omfang af dataindsamling og yderligere behandling og brug af
Google-data og dine rettigheder og indstillingsmuligheder i den forbindelse
Se venligst databeskyttelsesoplysningerne for at beskytte dit privatliv
Google: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/

9.3 Instagram plug-in som Shariff-løsningVores hjemmeside bruger såkaldte sociale plug-ins ("plug-ins") fra onlinetjenesten
Instagram bruger Instagram LLC, 1601 Willow Rd, Menlo Park, CA
94025, USA ("Instagram").

For at øge beskyttelsen af dine data, når du besøger vores hjemmeside, er disse
knapper er ikke ubegrænsede som plug-ins, men bruger kun
af et HTML-link integreret i siden. Denne form for integration
garanterer, at når du kalder en side på vores hjemmeside, der indeholder sådanne knapper
indeholder, er der endnu ikke oprettet nogen forbindelse til Instagram-serverne. Som
Når du klikker på knappen, åbnes et nyt browservindue og kalder siden
af Instagram, hvor du (muligvis efter at have indtastet dine loginoplysninger) kan interagere med de lokale
Plug-ins kan interagere med.
Instagram LLC. USA-baseret for amerikanske europæiske
"Privacy Shield"-databeskyttelsesaftale, som sikrer overholdelse af de databeskyttelsesniveauer, der gælder i EU.
databeskyttelsesniveauer, der gælder i EU, er garanteret.

Formål og omfang af dataindsamling og yderligere behandling og brug af
Data fra Instagram og dine rettigheder i denne forbindelse og
Der henvises til indstillingsmulighederne for beskyttelse af dit privatliv
Instagrams erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger: https://help.instagram.com/155833707900388/

10) ONLINE MARKEDSFØRING
10.1 DoubleClick by Google

Dette websted bruger online-marketingværktøjet DoubleClick by Google fra operatøren
Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
("DoubleClick").


DoubleClick bruger cookies til at vise annoncer, der er relevante for brugerne
For at forbedre kampagnerapporter eller for at undgå, at en bruger ser de samme annoncer flere gange. Google bruger et cookie-id til at registrere, i hvilken browser annoncerne er placeret, og kan dermed undgå at vise dem flere gange. Behandlingen sker på grundlag af vores legitime interesse i optimal markedsføring af vores hjemmeside i overensstemmelse med § 6, stk. 1, i fAVG.
Derudover kan DoubleClick bruge cookie-ID'er til at registrere såkaldte konverteringer
i forbindelse med annonceforespørgsler. Dette er f.eks. tilfældet, når en bruger
ser en DoubleClick-annonce og senere bruger den samme browser til at besøge annoncørens hjemmeside.
Opkalder annoncører og køber noget der. Inkluderet i henhold til Google
DoubleClick-cookies indeholder ikke personligt identificerbare oplysninger.

På grund af de anvendte marketingværktøjer opretter din browser automatisk en direkte forbindelse til
forbindelse til Googles server. Vi har ingen kontrol over omfanget
og videre brug af de data, der opnås ved brug af dette værktøj.
Google indsamles og informerer dig derfor i henhold til vores
situation: Gennem integrationen af DoubleClick modtager Google oplysninger om, at du har besøgt den relevante del af vores hjemmeside.
at du har besøgt den relevante del af vores websted eller en reklame
klikket på af os. Hvis du er registreret hos en Google-tjeneste,
tildeler Google besøget til din konto. Selv hvis du ikke er på Google
registreret eller ikke er logget ind, er der en mulighed for, at udbyderen
udbyderen opdager og gemmer din IP-adresse.

Hvis du ønsker at fravælge at deltage i denne sporingsproces, kan du gøre dette
Du kan deaktivere cookies til konverteringssporing ved at indstille din browser til at
Indstil til at blokere cookies fra domænet www.googleadservices.com,
https://www.google.de/settings/ads, og denne indstilling fjernes, hvis du ændrer dine indstillinger.
Slet cookies. Du kan også kontakte Digital Advertising Alliance på
Internetadresse www.aboutads.info om indstilling af cookies og
Foretag indstillinger til dette formål. Endelig kan du indstille din browser
at du bliver informeret om cookie-indstilling og individuelt om deres cookies
beslutte, om du vil acceptere eller acceptere cookies for specifikke tilfælde eller generelt
udelukke. Hvis cookies ikke accepteres, vil funktionaliteten af vores hjemmeside blive begrænset.
Google LLC, der er baseret i USA, er certificeret til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale
"Privacy Shield" certificerer overholdelse af gældende i EU
Garanteret databeskyttelsesniveau.

Flere oplysninger om hjemmesiden kan findes på følgende internetadresse
DoubleClick by Google Privatlivspolitik:
https://www.google.de/policies/privacy/

10.2 Brug af konverteringssporing fra Google AdWords

Dette websted bruger onlineannonceringsprogrammet "Google AdWords" og som en del af det
Google AdWords konverteringssporing af Google LLC, 1600 Amphitheatre
Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Vi bruger tilbuddet fra
Google Adwords til at oprette reklamemateriale (såkaldte Google Adwords)
gøre opmærksom på vores attraktive tilbud på eksterne hjemmesider. Vi kan
kan bruge dataene fra reklamekampagnerne til at bestemme, hvor vellykket den
enkelte reklameforanstaltninger. Vi sporer interesse for reklame for dig
visning af interesse for dig, for at gøre vores hjemmeside mere interessant for dig
design og for at nå frem til en retfærdig beregning af reklameomkostninger.

Cookien til konverteringssporing indstilles, når en bruger klikker på en Google
placerede AdWords-annonceklik. Cookies er små tekstfiler
der gemmes på dit computersystem. Disse cookies udløber normalt
efter 30 dage og bruges ikke til personlig identifikation. Besøgt
brugeren vælger bestemte sider på dette websted, og cookien er endnu ikke udløbet,
kan Google og vi genkende, at brugeren har klikket på annoncen og er blevet
blev omdirigeret til denne side. Hver Google AdWords-kunde modtager en anden
kiks. Så der kan ikke sendes cookies gennem AdWords-kundernes hjemmesider.
der bliver sporet. De oplysninger, der indhentes ved hjælp af konverteringscookien
bruges til at oprette konverteringsstatistikker for AdWords-kunder, der er interesserede i denne
konverteringssporing. Kunderne får oplyst det samlede antal brugere, der har klikket på deres annonce og er blevet omdirigeret til en annonce med en tagside til konverteringssporing. Du modtager dog ikke oplysninger, der kan identificere brugere personligt. Hvis du ikke ønsker at deltage i sporing, kan du blokere denne brug ved at deaktivere Google Conversion Tracking-cookien via din internetbrowsers brugerindstillinger. Du vil derefter ikke blive inkluderet i konverteringssporingStatistik inkluderet. Vi bruger Google Adwords baseret på vores legitime interesse i målrettet annoncering i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f) AVG.
Google LLC, der er baseret i USA, er certificeret til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale
"Privacy Shield" certificerer overholdelse af gældende i EU
Garanteret databeskyttelsesniveau.

Flere oplysninger om hjemmesiden kan findes på følgende internetadresse
Googles privatlivspolitik: https://www.google.de/policies/privacy/

Giver dig mulighed for permanent at deaktivere cookies til reklamepræferencer
forhindre dem ved at indstille din browsersoftware i overensstemmelse hermed eller lavere
Download og installer det browser-plugin, der er tilgængeligt fra følgende link:
https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de

Bemærk venligst, at visse funktioner på dette websted muligvis ikke fungerer
eller begrænset anvendelighed, hvis du deaktiverer brugen af cookies
har deaktiveret.

11) WEBANALYSETJENESTER
Google (Universal)Analytics
- Google Universal AnalyticsDenne hjemmeside bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste leveret af Google LLC,
1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Google
Analytics bruger såkaldte "cookies", tekstfiler, der er gemt på din computer
som muliggør analyse af din brug af hjemmesiden. De
oplysninger, der genereres af cookien om din brug af dette websted
(inklusive den forkortede IP-adresse) sendes normalt derfra til en server
overført til Google i USA og gemt der.
Denne hjemmeside bruger udelukkende Google Analytics med udvidelsen
"_anonymizeIp()", som anonymiserer IP-adressen ved at forkorte den
og udelukker direkte personlig reference. Udvidelsen gør din
IP-adresse fra Google inden for medlemslandene i Den Europæiske Union eller i
andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde
temmelig forkortet. Kun i undtagelsestilfælde vil den fulde IP-adresse blive sendt til en server
overført til Google i USA og forkortet der. I disse undtagelsestilfælde vil denne
Behandling i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f AVG på grundlag af vores legitime
interesse i statistisk analyse af brugeradfærd med henblik på optimering og markedsføring.
markedsføringsformål.
På vores vegne vil Google bruge disse oplysninger til at analysere din brug af
Evaluate-webstedet med henblik på at udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og
til andre relateret til brugen af hjemmesiden og internettet
levere tjenester til os. I forbindelse med Google Analytics af
IP-adressen, der sendes af din browser, kombineres ikke med andre data fra Google.
flettet sammen.
Du kan forhindre lagring af cookies ved at indstille dine præferencer i overensstemmelse hermed
forhindre browsersoftware; vi påpeger dog, at du i dette tilfælde
du muligvis ikke kan bruge alle funktionerne på denne hjemmeside fuldt ud
kan. Du kan også forhindre indsamling af data genereret af cookien og
data vedrørende din brug af webstedet (inklusive din IP-adresse) til Google og
forhindre disse data i at blive behandlet af Google ved hjælp af
Download og installer det tilgængelige browser-plug-in via følgende link:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de
Som et alternativ til browser-plug-in eller i browsere på mobile enheder
Klik på følgende link for at indstille en opt-out-cookie, der forhindrer indsamlingen
af Google Analytics på dette websted i fremtiden (denne opt-out-cookie
Opt-out-cookie fungerer kun i denne browser og kun for dette domæne, slet dine cookies i denne browser, du skal klikke på dette link igen): GoogleExclude analytics
Google LLC, der er baseret i USA, er for den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale
"Privacy Shield" certificerer overholdelse af gældende i EU
Garanteret databeskyttelsesniveau.
Dette websted bruger også Google Analytics til analyse på tværs af enheder
af besøgsstrømme, som udføres via et bruger-ID. Første gang
Ved adgang til en side tildeles brugeren et unikt, permanent og anonymt ID
som er indstillet på tværs af forskellige enheder. Dette tillader interaktionsdata fra
fra forskellige enheder og fra forskellige sessioner til en enkelt bruger.
tildele. Bruger-ID'et indeholder ingen personlige oplysninger og sendes
derfor heller ikke til Google.
Indsamling og lagring af data via bruger-ID'et kan finde sted til enhver tid.
fremtiden vil blive modsagt. Til dette har du brug for Google Analytics på alle
deaktivering af systemer, du bruger, f.eks. i en anden browser eller
på din mobile enhed.
Du kan deaktivere det ved hjælp af en browser plug-in fra Google
(https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de). Et alternativ til
Browser plug-in eller i browsere på mobile enheder, klik her
på følgende link for at indstille en opt-out-cookie, der forhindrer indsamling af Google
Analytics på dette websted i fremtiden (denne opt-out-cookie
fungerer kun i denne browser og kun for dette domæne, slet dine cookies
i denne browser skal du klikke på dette link igen): Google Analytics
Deaktiver
Du kan finde flere oplysninger om Universal Analytics her:
https://support.google.com/analytics/answer/2838718?hl=de&ref_topic=6010376

12) RETARGETING/ REMARKETING/ ANBEFALINGSANNONCERING
Facebook Custom Audience gennem pixelprocessen
Dette websted bruger "Facebook Pixel" fra Facebook Inc, 1 Hacker Way,
Menlo Park, CA 94025, USA ("Facebook"). I tilfælde af en udtrykkelig
tilladelse kan brugernes adfærd spores - de har set eller klikket på en Facebook-annonce. Denne metode
tjener til at måle effektiviteten af Facebook-annoncer til statistiske og
evaluere markedsundersøgelsesformål og kan bidrage til fremtidige
optimering af annoncer.
De indsamlede data er anonyme for os, så vi kan ikke drage nogen konklusioner om brugernes identitet.
brugernes identitet. Dataene gemmes dog af Facebook og
behandles således, at en forbindelse til den relevante brugerprofil er mulig, og
Facebook bruger dataene til sine egne reklameformål i overensstemmelse med Facebooks
politik for brug af data (https://www.facebook.com/about/privacy/).

Du kan forhindre Facebook og dets partnere i at vise annoncer på og
tillade uden for Facebook. Til disse formål kan en cookie også
blive gemt på din computer. Disse behandlingsoperationer finder sted
kun, hvis du giver dit udtrykkelige samtykke i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra a
AVG.
Samtykke til brug af Facebook-pixel kan kun gives af brugere, der er over
13 år er erklæret. Hvis du er yngre, beder vi dig om at
Indhente samtykke fra forælder eller værge.
Det amerikansk-baserede Facebook Inc. er for den amerikansk-europæiske
"Privacy Shield" databeskyttelsesaftale, som sikrer overholdelse af de databeskyttelsesniveauer, der gælder i EU.
databeskyttelsesniveauer, der gælder i EU, er garanteret.
Du kan deaktivere brugen af cookies på din computer
Indstil din internetbrowser, så cookies ikke gemmes på din computer i fremtiden.
kan gemmes, eller allerede placerede cookies kan slettes. Det
Deaktivering af alle cookies kan dog resultere i, at nogle funktioner ikke fungerer
vores hjemmeside ikke længere kan køre. Du kan deaktivere
Brug af cookies fra tredjepartsudbydere som Facebook også på følgende
Deaktiver Digital Advertising Alliance hjemmeside: https://www.aboutads.info/choices/

Google AdWords Remarketing
Vores websted bruger funktionerne i Google AdWords Remarketing til at annoncere
os for dette websted i Googles søgeresultater samt på tredjepartswebsteder.
Udbyderen er Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043,
USA ("Google"). Til dette formål placerer Google en cookie i browseren på din slutenhed, som genereres automatisk ved hjælp af et pseudonymt cookie-id og baseret på de sider, du besøger. Behandlingen finder sted på grundlag af vores legitime interesse i at markedsføre vores hjemmeside optimalt i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f), i AVG.
Google har givet samtykke til, at din internet- og app-browserhistorik deles med Google
er knyttet til deres Google-konto og oplysninger fra deres Google-konto til at
tilpasse annoncer, du ser på internettet. de er inden for
logget ind på Google i dette tilfælde, mens du besøger vores hjemmeside,
Google bruger dine data sammen med Google Analytics-data til at
Oprette og definere mållister til remarketing på tværs af enheder.
For at gøre dette overfører Google midlertidigt dine personlige data til Google
Analytics-data knyttet til oprettelse af målgrupper.
Du kan permanent deaktivere indstillingen af cookies til reklamepræferencer
ved at downloade det browser-plug-in, der er tilgængeligt på følgende link og
Installer: https://www.google.com/settings/ads/onweb/
Du kan også kontakte Digital Advertising Alliance på internetadressen
www.aboutads.info informere om indstillingen af cookies og foretage indstillinger for dem
foretage. Endelig kan du indstille din browser, så du kan
Du vil blive informeret om indstillingen af cookies og beslutte individuelt, om du vil acceptere dem
eller udelukke accept af cookies i visse tilfælde eller generelt. I den
Hvis du ikke accepterer cookies, kan det begrænse funktionaliteten af vores hjemmeside.
Google LLC, der er baseret i USA, er certificeret til den amerikansk-europæiske databeskyttelsesaftale
"Privacy Shield" certificerer overholdelse af gældende i EU
Garanteret databeskyttelsesniveau.
Yderligere oplysninger og databeskyttelsesbestemmelser vedrørende annoncering
og Google kan ses her:
https://www.google.com/policies/technologies/ads/

13) RETTIGHEDER FOR FORSØGSPERSONER
13.1 Gældende databeskyttelseslovgivning giver dig den ansvarlige person
om behandlingen af dine personoplysningerRettigheder for registrerede (ret til information og indgriben), som vi informerer dig om nedenfor:
Ret til oplysninger i henhold til artikel 15 AVG: Du har især ret til oplysninger
om dine personlige data, der behandles af os, formålene med behandlingen
kategorierne af personoplysninger, der behandles, modtagerne eller
modtagere eller kategorier af modtagere, som dine data er blevet videregivet til eller
den planlagte opbevaringsperiode eller kriterierne for fastlæggelse af
varighed af opbevaring, eksistensen af en ret til berigtigelse, sletning, begrænsning af behandling
begrænsning af behandling, indsigelse mod behandling, klage til en
tilsynsmyndighed, oprindelsen af dine data, hvis de ikke blev leveret til dig af os
blev indsamlet, eksistensen af automatiseret beslutningstagning
herunder profilering og, hvis det er relevant, meningsfuld information om den involverede logik
og omfang, der påvirker dig og de ønskede virkninger af en sådan
Behandling, samt din ret til information, garanteret i henhold til artikel 46
GDPR, eksisterer, når dine data overføres til tredjelande;
Ret til berigtigelse i henhold til artikel 16 i GDPR: Du har ret til øjeblikkelig
rettelse af ukorrekte data om dig og/eller færdiggørelse af din kontakt med os
gemte ufuldstændige data;
Ret til sletning i overensstemmelse med artikel 17 AVG: Du har ret til at få dine
personlige data, hvis kravene i artikel 17, stk. 1, er opfyldt.
AVG-anmodning. Denne ret eksisterer dog ikke i særdeleshed hvis
Behandling for at udøve retten til ytrings- og informationsfrihed,
for at overholde en juridisk forpligtelse, af hensyn til offentlighedens interesse
eller for at fastslå, gøre gældende eller forsvare retskrav
er påkrævet;
Ret til begrænsning af behandling i overensstemmelse med artikel 18 AVG: at du har
Ret til at begrænse behandlingen af dine personlige data
anmode om, så længe nøjagtigheden af dine data, som du bestrider, er verificeret, hvis
du nægter at få dine data slettet på grund af utilladelig databehandling og
i stedet anmoder om begrænsning af behandlingen af dine data, hvis du
Data til hævdelse, udøvelse eller forsvar af juridiske krav
har brug for disse data, efter at vi ikke længere har brug for dem, efter at formålet er opnået, eller
hvis du har gjort indsigelse på grund af din specifikke situation,
så længe det er usikkert, om vores legitime grunde har forrang;Ret til information i henhold til artikel 19 AVG: Har du ret til berigtigelse,
Sletning eller begrænsning af behandling, indtil den ansvarlige person har gjort krav på det?
har gjort krav på det, er dette obligatorisk for alle modtagere, hvis
personoplysninger er blevet videregivet, denne rettelse eller sletning af de
data eller begrænsning af behandling, medmindre dette viser sig at være
som umuligt eller uforholdsmæssigt. passer dig
ret til at blive informeret om disse modtagere.
Ret til dataportabilitet i overensstemmelse med artikel 20 AVG: Du har ret til at modtage
personoplysninger, som du har fået udleveret, i et struktureret, almindeligt
almindeligt og maskinlæsbart format eller overførsel til enhver anden
andre ansvarlige personer, for så vidt dette er teknisk muligt;
Ret til at tilbagekalde samtykke givet i overensstemmelse med artikel 7(3) AVG: Du har denne
Ret til at trække dit samtykke til databehandling tilbage til enhver tid.
Tilbagekaldelse for fremtiden. I tilfælde af tilbagekaldelse er vi de registrerede.
Fjerne data med det samme, hvis yderligere behandling ikke fører til en
Juridisk grundlag for behandling uden samtykke kan understøttes. af
Tilbagekaldelse af samtykke vil trække lovligheden af dataene baseret på samtykket tilbage til
tilbagetrækning vil ikke påvirke den behandling, der har fundet sted;
Ret til at indgive en klage i overensstemmelse med artikel 77 AVG: hvis du mener, at
behandling af dine personlige data mod AVG
overtræder, har du - uden at det berører nogen anden administrativ eller
klageadgang - ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed,
især i den medlemsstat, hvor du har din bopæl, arbejdsplads eller
placering af det påståede brud.

13.2 RET TIL INDSIGELSE
HVIS VI PÅ BAGGRUND AF EN INTERESSEAFVEJNING BØR TRÆKKE DINE
PERSONOPLYSNINGER FRA VORES STØRRE
BEHANDLING AF LEGITIM INTERESSE, HAR DU RET TIL AT GØRE INDSIGELSE TIL ENHVER TID PÅ
RET TIL, AF GRUNDE, DER UDSPRINGER AF DIT SÆRLIGE
RESULTAT, GØRE INDSIGELSE MOD EN SÅDAN BEHANDLING MED VIRKNING FOR
UDØVE DIN RET TIL INDSIGELSE, VIL VI AFSLUTTE BEHANDLINGEN AF DE PÅGÆLDENDE DATA.
BEHANDLINGEN AF DE PÅGÆLDENDE DATA. YDERLIGERE BEHANDLING
MEN VIL FORBLIVE RESERVERET, HVIS VI ER FORPLIGTET TIL AT BESKYTTE
KAN PÅVISE GRUNDE TIL BEHANDLINGEN
INTERESSER, GRUNDLÆGGENDE RETTIGHEDER OG FRIHEDER GÅR FORUD, ELLER
HVIS BEHANDLINGEN AF KRAVET, UDØVELSEN ELLER
FORSVAR AF RETSKRAV.

DINE PERSONOPLYSNINGER VIL BLIVE BEHANDLET AF OS MED HENBLIK PÅ AT
GIVE DIG RET TIL DIREKTE REKLAME TIL ENHVER TID
GØRE INDSIGELSE MOD BEHANDLINGEN AF DINE PERSONLIGE
PERSONOPLYSNINGER TIL SÅDAN REKLAME
INDGREB. DU KAN GØRE INDSIGELSE SOM BESKREVET OVENFOR
UDØVELSE.

HVIS DU UDØVER DIN RET TIL INDSIGELSE, VIL VI OPHØRE MED AT
BEHANDLINGEN AF DE PÅGÆLDENDE DATA TIL DIREKTE REKLAMEFORMÅL.

14) OPBEVARINGSPERIODE FOR PERSONLIGE DATA

Varigheden af opbevaring af personlige data er baseret på den
respektive lovbestemte opbevaringsperiode (f.eks. handels- og skattelovgivningens
opbevaringsperioder). Efter fristen slettes de tilknyttede data rutinemæssigt
rutinemæssigt slettet, forudsat at de ikke længere er nødvendige for at opfylde kontrakten eller
indledningen af en kontrakt er nødvendig og/eller ingen legitim interesse fra vores side
forbliver i yderligere opbevaring.